Nieuws

In één klik op Social Media

U bent met één of meerdere social media accounts actief. En uiteraard wilt u graag uw bedrijfsnieuws delen met uw huidige en toekomstige volgers.

U gaat voortvarend aan de slag op Twitter, Facebook, Linkedin en andere social media platforms en u constateert al snel dat er heel veel dubbel werk is en dat dit ook veel tijd kost. Uw activiteiten op social media zullen op den duur gaan afnemen door het vele werk. U vraagt zich af, kan het niet gemakkelijker?

Dat kan zeker

Met de Fur CMS Social Media Management Module plaatst u in één klik al uw nieuws in tekst en bijbehorende afbeelding(en) op de gewenste social media platforms.

Eenvoudig, snel en effectief
In een overzichtelijk werkblad (dashboard) plaatst u uw social media bericht en vinkt u de afbeelding(en) aan. U maakt een keuze op welke social media platform u het wilt plaatsen en na één klik op de button "uitvoeren" wordt het probleemloos geplaatst. U ontvangt natuurlijk de reacties en berichten via de u bekende en vertrouwde social media kanalen.

Beveiliging
De Fur CMS Social Media Management Module is gerealiseerd op basis van de instructies van de social media platforms (de zogenaamde API - Application Programming Interface). Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden niet in het systeem opgeslagen, maar u geeft via de officiële tools van de platforms toestemming om berichten via het Fur CMS Social Media Management Module te publiceren. Wel zo handig!

Op maat gemaakt
De Fur CMS Social Media Management Module wordt op maat voor u ingeregeld.

Updates
Niets is zo veranderlijk als het gebruik van het internet. Omdat wij dagelijks werken met onze social media tools, constateren we waarschijnlijk als eerste als er veranderingen en/of updates zijn. En die passen we dan gelijk aan, zodat u enthousiast en voortvarend aan de slag kunt blijven gaan.

In één klik op Social Media


De waarheid over Social Media

Het bedrijfsleven heeft de weg naar Social Media gevonden.
Was het eerst nog voor de jeugd met Hyves, Twitter, Facebook. Zakelijk werd Linkedin ingezet om je te profileren. Sinds enige tijd bieden ook deze platforms ook de mogelijkheid om pagina's voor het bedrijfsleven te (laten) realiseren.

Er zijn ook valkuilen en het alleen invullen van een profiel of een bedrijfspagina leidt niet direct tot meer bezoek of zakelijk succes.

Social Media is een vakgebied waarbij tijd en kunde voor noodzakelijk is.
De zin en onzin van zakelijk social media gebruik en toepassingen wordt uitvoerig behandeld in een workshop / seminar van Fur Data | Fur Group.

Interesse voor de uitdaging?

Wij kunnen u adviseren en helpen.

In 2014 viert Fur Data | Fur Group haar 20-jarig bestaan

Toen Internet in 1992 geïntroduceerd werd in Nederland begon Fur fotografie met het ontwikkelen van bedrijfswebsites.
In 1993 kwam Fur fotografie met een eerste commerciële bedrijfswebsite.

Internet en het world wide web waren toen nog niet bekend bij het grote publiek. Als één van de eerste experimenteerde Fur fotografie veel met de technische mogelijkheden. In deze pioniersfase zijn de bouwstenen gelegd voor de huidige schat aan kennis en expertise.

Fur fotografie ging gestaag door met de ontwikkeling. Vanaf 1994 kwamen er steeds meer klanten bij die een commerciële website wilden. Na de realisatie van diverse succesvolle websites werd in 1996 Fur Data opgericht, met als core-business het adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites voor het bedrijfsleven. Fur Data groeide voorspoedig en de klanten waren tevreden. Door mond-op-mond reclame bleef de orderportefeuille goed gevuld.

In 1996 moest er een keuze worden gemaakt. Om onze relaties goed te kunnen bedienen en om ons te blijven onderscheiden in de markt, hadden we veel meer vakmensen nodig. Het aannemen van personeel was één mogelijkheid. Een andere optie was samenwerking in een netwerkorganisatie van gelijkgestemden. We hebben gekozen voor deze laatste optie en dat resulteerde in de oprichting van de Fur Group. Hierdoor hebben we onze orderportefeuille kunnen vergroten, terwijl we wel dezelfde hoge kwaliteit blijven bieden. Alle partners van de Fur Group zijn immers ondernemingen die vakkennis hoog in het vaandel hebben staan!

In 2014 bestaat Fur Data | Fur Group 20 jaar en gaan we door met de werkzaamheden die we in 1994 zijn gestart. Ook al is het speelveld vele malen groten geworden, de boodschap en onze visie is hetzelfde gebleven: internet en communicatie.

www.furdata.nl

De begeestering

Met veel inspiratie en begeestering houd ik mijn spreekbeurten over de zin en onzin van Social Media toepassingen.

Er is namelijk geen mooiere uitdaging om je "eigen huis te schilderen" en een website te realiseren waarin alle elementen en toepassingen van Social Media worden geplaatst en doorgevoerd.
"De begeestering" is zo'n testcase. De website is het digitale visitekaartje met "nice to know" informatie. Social Media wordt als "kartrekker" gebruikt om het nieuws te delen met de doelgroepen en zorgt voor een groeiend aantal volgers.

Het vereist wel Social Media Management om van alle geboden mogelijkheden gebruik te maken.
Maar het levert uiteindelijk wel meer bezoek en meer business op.

Meer weten over het succes van "De begeestering"?

Lees: www.debegeestering.nl

Fur Group
Ogier van Cralingenpark 48
3065 BB Rotterdam

T 010 - 529 00 17
E sales@furgroup.nl

© 1996 - 2015 Fur Group
Disclaimer | Privacy statement | CookiewetgevingLinkedin - Ferdy Rozenberg Twitter - Fur Group Facebook - Ferdy Rozenberg Pinterest - Ferdy Rozenberg Flickr - Ferdy Rozenberg Google Plus - Fur Group